Obklady a Fasádní termopanely | Termopanely.eu
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
15.09.2021
Novinka !!! Mozaika Granit
Představujeme nový design termopanelu. Mozaika Granit. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
06.10.2021 PUR pěna
Montáž termopanelů
Montáž termopanelů je možné uskutečnit za jakýchkoli podmínek. Nezáleží na počasí, ani není třeba doplňujících podklad pro panely. Montáž využívá modu... číst celé
19.09.2021
Technologie výroby fasádních termopanelů na bázi PUR pěny.
Fasádní termopanely panely sestávají z tvrdý PUR pěny a betonových pásků vyráběných metodou vysokotlakého lisu. číst celé
19.09.2021
Mýty a pravdy o paropropustnosti izolace
Ceny energií neustále rostou, a otázka kvalitního zateplení fasády se tak stává čím dál aktuálnější. Zároveň se proto nabízí otázka, který izolační ma... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Albicom Industries s.r.o., se sídlem Nová kolonie 2604, Praha, 155 00, IČ 24184772, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 186583 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Montáž termopanelů
06.10.2021 PUR pěna
Montáž termopanelů
Montáž termopanelů je možné uskutečnit za jakýchkoli podmínek. Nezáleží na počasí, ani není třeba doplňujících podklad pro panely. Montáž využívá modu... číst celé
Technologie výroby fasádních termopanelů na bázi PUR pěny.
19.09.2021
Technologie výroby fasádních termopanelů na bázi PUR pěny.
Fasádní termopanely panely sestávají z tvrdý PUR pěny a betonových pásků vyráběných metodou vysokotlakého lisu. číst celé
Mýty a pravdy o paropropustnosti izolace
19.09.2021
Mýty a pravdy o paropropustnosti izolace
Ceny energií neustále rostou, a otázka kvalitního zateplení fasády se tak stává čím dál aktuálnější. Zároveň se proto nabízí otázka, který izolační ma... číst celé
Polyuretanová pěna - praktický vzhled
19.09.2021
Polyuretanová pěna - praktický vzhled
Moderní trh stavebních materiálů je plný různých typu tepelné izolačnich materialu, mezi nimi je poměrně obtížné zvolit optimální materiál z hlediska ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.


Kontakty
Zákaznická podpora Termopanely.eu
Zákaznická podpora Termopanely.eu
(Po-Pá, 8-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz